2013. 09. 28.

Címet kapott a Broken Destiny #1

Már írtunk róla korábban, hogy bár 7. résszel véget ér majd a Cat&Bones sorozat, illetve a Night Prince is csupán trilógia lesz, Jeaniene Frost azonban nem lustálkodik majd ezután sem és nem kell Frost elvonási tünetektől szenvednünk hála a Harlequin csapatának, amely felkarolta új New Adult Paranormal Romance sorozatát, a Realmwalker Broken Destiny-t.

A sorozat egy fiatal nőről szól, aki rájön, hogy ő az utolsó tagja egy ősi vérvonalnak, amely egy nem kívánatos sorssal jár; és hogy az egyetlen szövetségese, egy titokzatos fiatal férfi, akinek a végzete, hogy elárulja a lányt… és bukásra ítélje a világot.

A Broken Destiny immár a Harlequin családot bővíti, méghozzá egyből egy három részre szóló szerződéssel.


Ma Jeaniene zöld jelzést kapott és elárulta, hogy az első rész 'The Beautiful Ashes' címmel kerül majd a boltokban 2014. szeptemberében. 

Jeaniene a Romance Magicians-nak adott interjújában egy apró részletet is megosztott a könyvből. A Teljes interjú elolvasható itt. Lejjebb pedig egy szerkesztetlen részletet olvashattok a TBA-ból:



Még csak néhány fejezettel vagyok kész, szóval valószínűleg nem lesz sokáig ez a kedvenc párbeszédem, de itt egy kis részlet (szerkesztetlen változat). Egy kis háttér információként, a hősnőm épp most éli élete legrosszabb hetén. A húga eltűnt, a szülei meghaltak egy autóbalesetben, furcsa dolgoknak volt szemtanúja, és épp most hajították ki a rendőrségről. Más szóval, a pillanat nagyon nem alkalmas arra, hogy találkozzon a főhőssel, de mivel én egy gonosz író vagyok, pontosan ez fog történni:


By the time I returned to the motel, several days of sleeplessness felt like it finally caught up with me. I entered my room and dropped my purse as though it were a fifty pound anchor, then flicked on the light.
Everything in me stiffened. The couch should’ve been empty, but it wasn’t. A man with hair the color of dark honey sat there, his large frame taking up most of the space. I thought he was another hallucination until he spoke. Hallucinations had never spoken to me before.
“Hi,” he said, his deep voice tinged with an emotion I couldn’t name. “Sorry to tell you, but you’re about to have a really bad night.”
I should turn around, open the door, and run, preferably while screaming. That was the only logical response, but I stood there, somehow unafraid of my intruder. Great. My survival instincts must’ve secretly made a suicide pact.
“If you knew the day I’d had, you’d realize that whatever you had planned could only make it better,” I heard myself reply.
A grin cocked the side of his mouth. Whatever response he’d been expecting, it hadn’t been that. Hell, I’d surprised myself. Guess my vocal cords were in on the death wish, too.
***



részletek a sorozat születéséről

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg velünk a véleményed!