2012. 04. 13.

Bones



Vámpír Név
Bones. Átváltozása után az őslakosok temetkezési helyén ébredt, csontokkal körülvéve.
"... csontból lettem, csonttá lettem azon az éjszakán. "

Valódi Név
III. Crispin Phillip Arthur Russell 

Születésnap
1766. November 20. 

Kor
Emberként 24, vámpírként 245 (bite before christmas)

Otthona
egy barlang, saját villany energiával (C&B #1)

Megjelenés

Világos szőke haj, feszes hullámokban, sötét szemöldök, sötét barna szemek, amik már majdnem feketének látszódnak, markáns arccsont, tökéletesen cizellált vonások, és "makulátlan gyémántszín bőr". Ívelt szája van, egyenes orr. Hajénak természetes színe barna, de gyakran változtatja. Jeaniene úgy képzeli, mint egy " (fiatalabb változata) Jude Law, Ethan Hawke, Christian Bale, Viggo Mortensen, Billy Idol és James Franco keveréke, és egy egészséges adag a saját képzeltemből, hogy feltúrbózza."

Élettörténet

Crsipin Londonban született 1766-ban. Anyja, Penelope egy szajha volt és csak 15 éves abban az időben. Ahogy nőtt fel, koldulással vagy tolvajlással kereste a pénzt. Penelope 33 évesen szifiliszben halt meg, amikor Crsipin még csak 17 éves volt. Elrendezte, had maradhasson a kuplerájban cserébe kiszolgálta a nemes nőket. Egy nap lopáson kapták és elítélték, büntetését pedig a dél-walesi kolóniákban kellett letölteni. Ott összebarátkozott Timothyval, Charles-szal és Iannel. Ian megszökött és egy évvel később visszatért vámpírként, hogy kiszabadítsa a barátait. Crispin nem akart vámpír lenni, de Ian átváltoztatta. A benszülöttekkel maradtak egy ideig, mielőtt 20 évvel később végleg visszatértek volna Angliába.  

Különleges képességek

Mester vámpírként megvan minden ereje, gyorsasága és képessége. Elég nagy hírnévre tesz szert, mint fejvadász/ gonosz vámpírok bérgyilkosa.

Személyiségjegyek: Angol akcentusa és jó humorérzéke van, és szinte mindig fekete nadrágot visel.

Hogy képzeli el Jeaniene Bones-t?

Nem votl a szemem előtt egy adott személy, amikor lírtam Bonest. Olyan, mitn egy (fiatalabb változat) Jude Law, Ethan Hawke, Christian Bale, Viggo Mortensen, Billy Idol (a fiatal, mint amikor a az Army of Darknessben volt) és James Franco keveréke, és egy egészséges adag a saját képzeltemből  hogy feltúrbózza. Gyerekkorom óta imádom a vámpírokat, és tiniként, Billy Idolért voltam doa, szóval ez valószínűleg megmagyarázza az angol akcentust és a szőke hajat. Habár, megértem a Spike összehasonlításokat is (egy Brit és szőke vámpírt írtam, tudtam hogy előfognak jönni), Spike nem egészen olyan, ahogyan én képzelem Bonest. Ugyanakkor, ha valaki őt látja maga előtt, az teljesen rendben van. Bármi, amit az olvasót boldoggá teszi, miközben forgatja a lapokat. :)

Bones portékák
Ha Bones a kedvenc karaktered, itt tudsz venni Bones polókat és egyéb dolgokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg velünk a véleményed!